Moeite met vroeg opstaan

Op 21 februari gingen de repetities voor Les Miserables officieel van start. Uiteraard waren wij van musical.blog.nl hier aanwezig en interviewden onder meer Carlo Boszhard en musical-hunk Rene van Kooten. Beide heren bleken nogal moeite te hebben met het vroege opstaan voor de repetities.

Rene van Kooten liet ons weten: “Het is vroeg opstaan, ik haat vroeg opstaan” en ook Carlo had er enorm veel moeite mee: “Ik ben kapot. Ik ben een nachtmens en lig er vaak pas om vier uur in. Dat is slopend als je om acht uur alweer op moet staan”. Gelukkig voor de heren is dat vroege opstaan voor de repetities maar tijdelijk. Vanaf 16 april staat Les Miserables avond aan avond in het Nieuwe Luxor in Rotterdam en zullen de heren weer aan een ander ritme moeten wennen.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Tony Neef vervangt Rene van Kooten
Lees ook:Robin stopt met Joseph
Lees ook:Brigitte Heitzer en Rene van Kooten weer samen
Lees ook:René van Kooten heroisch in Les Miserables
Lees ook:Cabaretier wordt alternate Carlo Boszhard

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Moeite met vroeg opstaan

 1. Marijke

  De repetities gingen van start op 19 februari.
  De perspresentatie was op 21 februari.
  Les Miserables staat niet vanaf 16 MAART in Rotterdam, maar vanaf 16 APRIL!
  Vanaf 1 April (t/m 6 April) zijn er ook al Try Outs in Hoorn (= uitverkocht)

    /   Reply  / 
 2. Angel

  Je hebt gelijk, 16 april. Foutje. 21 februari wordt officieel aangemerkt als ‘eerste repetitiedag’, natuurlijk waren ze toen al bezig met de repetities, dat hebben de heren ook aangegeven. Hoe konden ze anders al kapot zijn van het vroege opstaan… ;)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>