Het gaat beter met Patrick Swayze

Het werd even stil rond Mr Dirty Dancing na het nieuws dat hij ernstig ziek is, maar gisteren hebben hij en zijn vrouw in een statement laten weten dat hij aan de beterende hand is. Volgens de artsen slaan de behandelingen tegen zijn alvleesklierkanker goed aan. Patrick en zijn vrouw laten weten: "We zijn erg blij en dankbaar voor de positieve resultaten die de behandelingen teweeg hebben gebracht. Wij denken dat alle gebeden, meditaties en positieve gedachtes die door jullie zijn gestuurd echt een verschil hebben gemaakt. Dank jullie wel."

Lees ook:Onverwacht vertrek uit ‘Op Zoek naar Zorro’
Lees ook:Op zoek naar…?
Lees ook:Jij en Jouw Musicalster: Romy met Freek Bartels en David Eisinger
Lees ook:Op zoek naar Mary Poppins doorgestoken kaart?
Lees ook:Cast bekend: ‘Waarom mannen sex willen en vrouwen liefde’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>