Zac Efron stapt uit Footloose


Slecht nieuws voor fans van acteur Zac Efron. Nadat bekend werd dat hij niet mee zal werken aan High School Musical 4 heeft de hartenbreker nu ook besloten uit de remake van de musicalfilm Footloose te stappen.

Zac Efron, die ook al in de musicalfilm Hairspray speelde in 2007, heeft laten weten dat hij op dit moment niet nog een musicalrol ziet zitten. Hij zou serieuzere rollen willen spelen. Doordat het script herschreven werd, had Efron een legale reden om onder zijn contract uit te komen.

Er wordt al sinds juli aan de film gewerkt. De overige medewerkers aan de film zeggen geshockeerd te zijn door het plotselinge vertrek van Zac. De release van de film zal nu waarschijnlijk flink uitgesteld zijn. Kenny Ortega, die ook High School Musical regisseerde, was bezig met de remake van de film met Kevin Bacon in de hoofdrol. De film zou begin 2010 in de bioscopen moeten draaien. De nieuwste film met Zac Efron, waar hij overigens niet in zal zingen, is 17 Again en deze zal vanaf 23 april in de bioscoop te zien zijn.

Lees ook:Kenny Ortega stopt met Footloose
Lees ook:Chace Crawford vervangt Zac Efron in Footloose
Lees ook:High School Musical regisseur gevraagd voor shows Jackson
Lees ook:Zac Efron eerder in Footloose
Lees ook:High School Musical 4 komt er ook aan!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>