Rowan Atkinson onder het mes


Het zit Rowan Atkinson niet mee. Eerder al moest hij verstek laten gaan als Fagin in Oliver!, omdat hij stemproblemen had. Nu zal hij wederom de musicalproductie moeten verlaten. Nu wegens een operatie.

Hij zal vervangen worden door Russ Abbot, die de rol vanaf 13 april over zal nemen. Atkinson moet geopereerd worden vanwege een aanhoudende hernia. Hij hoopt op 27 april weer het podium te kunnen beklimmen. De Mr Bean-acteur kampt al een aantal weken met rugproblemen.

Lees ook:Stemproblemen voor Rowan Atkinson
Lees ook:Martin van der Starre geopereerd
Lees ook:Oliver! fors verlengd
Lees ook:‘Mr Bean’ in Oliver!
Lees ook:Stemproblemen voor engelse Maria

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>