Brigitte Heitzer genomineerd als Cover Girl


Brigitte Heitzer is genomineerd voor een Award. Niet helemaal op musicalgebied, maar wel een vermelding waard. Brigitte is genomineerd voor de Cover Girl Award, de award voor de mooiste Beau Monde Cover. Ze moet het opnemen tegen Candy Dulfer en Irene Moors. Brigitte stond op de cover van de Musical Special van Beau Monde.  Stemmen kan hier!Foto: Angel Mulder

Lees ook:Beau Monde komt met musicalspecial
Lees ook:Ron Link en Brigitte Heitzer in Ik Hou van Holland
Lees ook:Alternate première Brigitte Heitzer in ‘Petticoat’
Lees ook:Ladies of Soul verwelkomen Sheila E. als special guest!
Lees ook:Life & Cooking live bij première Dirty Dancing

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>