Kim-Lian in Legally Blonde


Haar naam werd al een tijdje gefluisterd voor een hoofdrol in de nieuwe musical, maar nu is het dan bevestigd: Kim-Lian van der Meij zal het volgend theaterseizoen schitteren in de musicalversie van de film Legally Blonde. Ze zal de rol van Elle Woods op zich nemen, een rol die in de film werd gespeeld door Reese Witherspoon.
Kim-Lian is erg blij met deze rol:V&V Entertainment voelt als een warm bad. Ik heb al meerdere musicals mogen spelen, maar heb daarnaast ook steeds de mogelijkheid gehad om aan mijn solocarrière te werken. Dat doe ik momenteel ook met de single Not That Kinda Girl. De afwisseling is buitengewoon leuk.”

Lees ook:Kim-Lian gaat internationaal
Lees ook:Jij en Jouw Musicalster: Claire en Kim-Lian van der Meij
Lees ook:Chace Crawford vervangt Zac Efron in Footloose
Lees ook:Laura Vlasblom wordt Paulette in ‘Legally Blonde’
Lees ook:Hondenbaan te winnen in musical ‘Legally Blonde’

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kim-Lian in Legally Blonde

  1. Pingback: Kim-Lian weer zwanger! | Musical

  2. Billy

    I Hope Kim-Lian Van Der Meij as Elle Woods, Jim Bakkum as Emmett, Kirsten Cools as Paulette, Edwin Rutten as Professor Callahan, Roy Van Iersel as Warner, Willemijn Verkaik as Vivienne, Cindy Bell as Brooke, Roberta Valentini as Enid, Jana Stelley as Serena, Anouk Maas as Margot & Kelsey Blikslager as Pilar.

    The ensemble comprises Lucy Scherer, Magnus Lundgren, Melanie Gebhard, Richard Groenendijk, Katrin Lobbert, Joanne Telesford, Mark Siebert, Janine Tippel, Marcel Visscher, Urvin Monte, Barbera Van Der Kaay, Maria Walter, William Spaay, Noortje Herlaar, Magnus Boren, Lonneke Hinnen, Paul Boereboom, David Lundquist, Valerie Link, Nicole Radesching, Hanna Brehmer, David Ingham, Mathias Edenborn.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>