Jeroen Phaff wordt tijdelijk Dikke Deur


Jeroen Phaff zal van begin december 2009 tot en met 3 januari 2010 de rol van Dikke Deur en Kalief Homaar spelen in de musical Pipo en de gestolen stem die dit seizoen de theaters aandoet. Simon Zwiers, die op dit moment de rol van Dikke Deur speelt zal in deze periode in de kerstvoorstelling Os & Ezel te zien zijn.

Dikke Deur is een circusdirecteur met één enorme interesse en dat is het eten van taart; heel veel taart. Een bekende kreet van de Dikke deur is Pipo Koeien! Jeroen van het laatste te zien in de musical Footloose als  Dominee Shaw Moore.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Jeugdsentiment in Pipo de Musical
Lees ook:Pipo de Clown krijgt vervolg bij Van Hoorne Entertainment
Lees ook:Cast Pipo de Musical presenteert zich
Lees ook:Perspresentatie Sunset Boulevard (fotoverslag)
Lees ook:Grootse première Wicked

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>