Peter Lusse is de Dikke Controleur

Peter Lusse zal vanaf oktober dit jaar te zien zijn als  De Dikke Controleur in de theatertour van Thomas De Stoomlocomotief. Voor de allerkleinste theaterbezoekers is er nu ook van deze bekende tv-serie een musical gemaakt.

Acteur Peter Lusse, is vooral bekend geworden door zijn rol als Eddie Veenstra in de comedy serie ‘Vrienden voor het Leven’. Peter was eerder al eens te zien in een familiemusical. Hij speelde toen de rol van Prins Maurice in de musical Doornroosje. Vanaf oktober kruipt hij in de (dikke) huid van de stationsdirecteur in de Thomas Theater Tour.  Ook Maud, die eerder de rol van Roodkapje en De Gelaarsde Kat speelde zal weer te zien zijn in deze productie van Van Hoorne Theaterproducties. Zij speelt de rol van mooie ballerina. De regie is in handen van Bas Groenenberg. De voorstelling tourt vanaf 13 oktober 2011 langs ca 70 theaters door het hele land.

Lees ook:Chatten met Peter Lusse!
Lees ook:Maud Mulder bevallen van dochter
Lees ook:Sita in het ‘Sprookjesconcert On Tour’
Lees ook:Repetities van start voor Thomas De Stoomlocomotief Theatertour
Lees ook:Maud Mulder in verwachting

1 Reacties // Reageer

One thought on “Peter Lusse is de Dikke Controleur

  1. piet

    als er word beloofd dat je op de foto kan met de dikke controleur na de voorstelling en er komt alleen een clown en een ballerina heb je het goed voor elkaar bij de kinderen {eddy}!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>