Renée van Wegberg alternate Elphaba!

De grote droom van Renée van Wegberg komt uit. Zij wordt namelijk de vast alternate voor de rol van de groene heks, Elphaba in de musical Wicked. In vele interviews heeft Renée al aangegeven dat de rol van Elphaba de rol van het dromen is. En nu mag ze hem dan gaan spelen. “Voor mij is de rol van Elphaba een droomrol. Ik ben blij dat ik de kans krijg om deze rol met enige regelmaat te kunnen spelen. Alles aan deze musical klopt, van de fantastische muziek tot aan de prachtige kostuums en natuurlijk word ik groen, geweldig!”, aldus Renée.

Wicked is gebaseerd op de bestseller “Wicked” van Gregory Maguire uit 1995. Wicked vertelt het meeslepende verhaal van een ongewone vriendschap tussen twee meisjes in het magische land van Oz; de blonde, populaire en stijlvolle Glinda (Chantal Janzen) en de onbegrepen, strijdlustige, groene Elphaba (Willemijn Verkaik). Wicked is een musical waarin niet alles is wat het lijkt en waarin vriendschap, eigenzinnigheid en oprechtheid weten te overwinnen. De musical Wicked gaat op 6 november in première in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Kaarten zijn te koop via SeeTickets.

 

Lees ook:Keet wordt Glinda in ‘Wicked’
Lees ook:‘Wicked’ komt met langste 3D commercial ooit
Lees ook:Bettina Holwerda-Bakkum in Wicked!
Lees ook:‘Wicked’ in GTST
Lees ook:Première Renée van Wegberg als Elphaba in WICKED

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Renée van Wegberg alternate Elphaba!

  1. Lotte

    Dat had ik wel verwacht! Ik vind ‘t een goede keus, denk dat ze het heel goed gaat doen.

      /   Reply  / 
  2. Jenny

    Sinds ik weet dat Wicked naar NL komt, wil ik hem graag zien. En nu weet ik het zelfs helemaal zeker: Ik ga kaarten halen! Wat een super cast + alternates! Dit moet de show van het jaar gaan worden!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>