OZNZ Marijn Brouwers gaat meespelen in ‘Zorro’!

Nadat Marijn Brouwers afviel in het programma Op Zoek naar Zorro is hij druk geweest met zijn eigen programma Beste Meneer Halsema. Maar nu gaat hij toch een rol spelen in Zorro. Marijn gaat namelijk onderdeel uitmaken van het ensemble en daarnaast wordt hij de vaste vervanger van Rene van Kooten in de rol van Ramon (de ‘slechte’ broer van Zorro). Afgelopen woensdag is Marijn Brouwers begonnen met de repetities! 26 oktober zal Marijn voor het eerste te zien zijn in Zorro! Daarnaast blijft Marijn Brouwers het komend seizoen nog een aantal keren zijn eigen voorstelling Beste Meneer Halsema spelen in onder andere Helmond en Amsterdam Buitenveldert.

Lees ook:Marijn Brouwers komt in 2014 opnieuw met Beste Meneer Halsema
Lees ook:Marijn Brouwers krijgt een 9 voor ‘Beste meneer Halsema’!
Lees ook:Beste meneer Halsema
Lees ook:Marijn Brouwers zingt Charles Aznavour
Lees ook:Marijn Brouwers met Frans Halsema-hommage in Concertgebouw tijdens Robeco SummerNights

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>