Musical ‘Aspects of Love’ vervangt ‘Blood Brothers’

De musical Aspects of Love van Andrew Lloyd Webber is volgend seizoen voor de allereerste keer te zien in theaters in heel Nederland. Ernst Daniël Smid, René van Kooten en Lone van Roosendaal spelen respectievelijk de hoofdrollen van George, Alex en Rose. De andere twee hoofdrollen worden binnenkort bekend gemaakt. Aspects of Love vervangt de eerder aangekondigde productie Blood Brothers.

Aspects of Love is een verhaal over de ongrijpbare facetten van liefde en verlangen, een musical die uitdaagt en raakt.  Wat enkel een onschuldige romance leek te zijn, wordt het begin van een langdurige, vurige en gepassioneerde rondedans tussen vijf mensen uit drie generaties, waarbij verovering, verraad en verlies uiteindelijk hun ware gezicht laten zien.

Aspects of Love is gebaseerd op de gelijknamige roman van David Garnett over de kunst van het liefhebben en het liefhebben van de kunst en speelt zich af tegen de achtergrond van de Franse Pyreneeën, Parijs en Venetië. De jonge Engelsman Alex wordt, al reizend door Frankrijk, hopeloos verliefd op de ambitieuze actrice Rose. Hij verleidt haar om mee te gaan naar de villa van zijn flamboyante oom George. Maar als George onverwacht binnen valt, valt Rose voor zijn onconventionele en kunstzinnige karakter en veranderen hun levens op slag.

De wereldpremière van Aspects of Love vond plaats in London in 1989, alwaar de voorstelling meer dan drie jaar lang te zien was. Meerdere buitenlandse versies volgden. In 2010 was er een succesvolle intieme versie te zien in het populaire Londonse theater The Menier Chocolate Factory.

Lees ook:Mathijs Pater en Roman van der Werff in ‘Aspects of Love’
Lees ook:Première: Aspects of Love
Lees ook:Perspresentatie ‘Aspects of Love’
Lees ook:Marleen van der Loo in Aspects of Love
Lees ook:Hans Peter Janssens wordt alternate George in ‘Aspects of Love’

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Musical ‘Aspects of Love’ vervangt ‘Blood Brothers’

 1. Paula

  WAUW!!!

  Deze zie ik veel liver dan Geboren Vrienden (Blood Brothers)
  Ik heb hem gezien en ben benieuwd naar een Nederlandse versie.

    /   Reply  / 
 2. Jelle

  Als het hier ook de kleine versie wordt, zal ie zeker in kracht verliezen… ik houd me dan maar bij de herinnering aan de oorspronkelijk sublieme versie met Michael Ball als Alex…. Wat een magnifiek schouwspel!!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>