Catherine ten Bruggencate keert terug in Soldaat van Oranje

Vanaf dinsdag 17 juli a.s. zal Catherine ten Bruggencate voor een periode van ruim twee maanden terugkeren als Koningin Wilhelmina in Soldaat van Oranje – De Musical. Catherine tekende in oktober 2010 als eerste voor de rol van Koningin en werd door pers en publiek lovend ontvangen.

Catherine: “Twee jaar geleden hield ik mijn hart vast of het zou lukken van tamelijk recente geschiedenis entertainment te maken. Die vraag is inmiddels beantwoord, denk ik. Maar dat ik meer dan vijfhonderd voorstellingen later nog eens terug zou keren om een serie Wilhelmina’s te doen? Dat had ik echt in mijn stoutste dromen niet voorzien. Ik ben heel nieuwsgierig om te ervaren hoe de show zich heeft ontwikkeld.”

Producent Fred Boot: “Catherine is onze eerste Majesteit. Met haar hebben we de voorstelling gecreëerd. Ik ben enorm vereerd dat ze in onze voorstelling terug wil keren. Het is natuurlijk heel erg bijzonder dat acteurs van haar statuur terug willen komen. Na Matteo van der Grijn, Oren Schrijver en eerder al tijdelijk Anne Lamsvelt en Boy Ooteman, nu ook Catherine, wie weet wie er nog volgen…!”

Soldaat van Oranje – De Musical is tot en met oktober 2012 te zien in de TheaterHangaar op voormalig Vliegveld Valkenburg bij Leiden.

Lees ook:Catherine ten Bruggencate wordt Wilhelmina
Lees ook:Soldaat van Oranje – De Musical verlengd t/m januari 2013
Lees ook:Huub Stapel en Olga Zuiderhoek in Soldaat van Oranje
Lees ook:Kaarten voor ‘Soldaat van Oranje’ in maart en april nu in de verkoop
Lees ook:‘Soldaat van Oranje – De Musical’ verlengd tot en met april 2012

1 Reacties // Reageer

One thought on “Catherine ten Bruggencate keert terug in Soldaat van Oranje

  1. wijn bezorgen

    This post presents clear idea for the new people of
    blogging, that genuinely how to do blogging and site-building.

      /  

Comments are closed.