Hans Peter Janssens wordt alternate George in ‘Aspects of Love’

Hans Peter Janssens, die tussen 2000 en 2003 op West End (Londen) een hoofdrol in Les Misérables speelde, wordt de alternate van Ernst Daniël Smid voor de rol van George in Aspects of Love. De Andrew Lloyd Webber’ musical Aspects of Love gaat op 7 oktober in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam en reist daarna door heel Nederland.

Ernst Daniël Smid: “Heel jammer dat ik door  reeds vaststaande kerstconcerten met mijn  dochter Coosje, niet alle voorstellingen van Aspects of Love kan spelen naast al die talentvolle jonge zangers en acteurs.  Ik ben zeer vereerd en verheugd met de keus voor Hans Peter Janssens als een vervangende George in Aspects of Love. Hans Peter Janssens heb ik bewonderd in een aantal prachtrollen die hij neerzette, waaronder  de rol van Bartolomeo Vanzetti  in de musical Sacco & Vanzetti. En hij werd een absolute ster op West End door zijn Valjean in Les Miserables.”

Naast Ernst Daniël Smid en Hans Peter Janssens spelen Lone van Roosendaal,  Maaike Widdershoven, Michelle van de Ven en René van Kooten een hoofdrol in deze Andrew Lloyd Webber productie die geregisseerd wordt door Paul Eenens (o.a. Petticoat en Ciske de Rat).

Hans Peter Janssens was de afgelopen jaren te zien in The Phantom of the Opera (Phantom), Jekyll&HydeChessSacco & Vanzetti, Tarzan, Dans der Vampieren (BE) en in het musicalprogramma WestEndStars. In 2006 won hij een Vlaamse Musical Award voor Beste Mannelijke Hoofdrol in de musical Dracula. Van oktober 2000 tot juli 2003 speelde hij in Londen op West End de hoofdrol van Jean Valjean in Les Misérables, hij werd hiermee de langst opeenvolgende vertolker van Jean Valjean ooit in Londen.

In de steden Dronten, Zaandam en Nieuwegein is Hans Peter Janssens te zien als George. Zie voor overige speeldata het overzicht op www.musicals.nl/aspectsoflove.

Lees ook:Video: Zware première ‘Aspects of Love’ voor Ernst Daniël Smid
Lees ook:Musical ‘Aspects of Love’ vervangt ‘Blood Brothers’
Lees ook:Mathijs Pater en Roman van der Werff in ‘Aspects of Love’
Lees ook:Nieuwe Korchak voor Tarzan
Lees ook:Freek Bartels in ‘Aspects of Love’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>