Cast musical ‘Sonneveld’ bekend

Nadat eerder bekend werd dat Tony Neef en Mariska van Kolck een hoofdrol gaan spelen in Sonneveld, de musical over het leven van Wim Sonneveld, is nu de gehele cast bekend gemaakt door producent Albert Verlinde Entertainment.

Cast:
Wim Sonneveld – Tony Neef
Conny Stuart – Mariska van Kolck
Cindy Bell (o.a. Ramses en Annie)
Jan Elbertse (o.a. Hij Gelooft in Mij en TOON de Musical)
Thomas Cammaert (o.a. Ramses en HEMA de musical)

Wim Sonneveld (1917-1974) wordt beschouwd als een van de grootste cabaretiers die Nederland ooit heeft gekend. Hij was verantwoordelijk voor talloze iconische typetjes, zoals Willem Parel, Nikkelen Nelis en Frater Venantius. Sonneveld scoorde talloze hits met klassiekers als Het Dorp, Aan de Amsterdamse grachten en De kat van Ome Willem.

De musical wordt geregisseerd door Eddy Habbema die onder andere ook Daddy Cool en Shrek de Musical regisseerde. Het script wordt geschreven door Pieter van der Waterbeemd.

De musical Sonneveld gaat van oktober 2013 tot en met maart 2014 door Nederland touren.

Lees ook:Tony Neef en Mariska van Kolck in ‘Sonneveld’
Lees ook:Extra voorstellingen ingepland van musical Sonneveld
Lees ook:Freek Bartels en Bill van Dijk in musical Sonneveld
Lees ook:Vernieuwde editie van Sonneveld de musical terug in DeLaMar
Lees ook:Wieneke Remmers als Conny Stuart in Sonneveld

1 Reacties // Reageer

One thought on “Cast musical ‘Sonneveld’ bekend

  1. Sjan en Francois

    Wow wat kan eenvoud toch geweldig zijn en dan hebben we het niet over de geweldige cast van de musical Sonneveld ….. Heeel mooi neer gezet en we hebben heerlijk genoten , en menig traan gelaten door de vele mooie herrineringen die we via ons Pap (toevallig ook geboren in Deurne )gekregen hebben want door hem is onze liefde voor Wim Sonneveld geboren …….

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>