Musicalsterren in nieuwe Sinterklaasfilm

In de nieuwe Sinterklaasfilm, ‘Sinterklaas en de Pepernoten Chaos, zijn veel musicalsterren te zien. Onder andere Willeke Alberti, Freek Bartels en Tony Neef spelen een rol en Martijn van Nellestijn is de regisseur.

Het verhaal
Veel mensen hebben te maken met de economische crisis, zo ook de minder succesvolle en harde zakenman Brutus Brein (Tony Neef). Brutus ziet de cijfers van zijn bedrijf steeds verder in het rood dalen. De enige persoon die geen hinder van de crisis ondervindt is Sinterklaas. Brutus ziet zijn kans om van zijn schuld af te komen door zijn producten aan de goedheiligman te verkopen. Wanneer Brutus merkt dat Sinterklaas geen interesse heeft in zijn producten, bedenkt hij samen met zijn moeder Dr. Brein (Pamela Teves) en haar handlangers Joris en Boris (Martijn van Nellestijn en Richard de Ruijter) een list om Sinterklaas te beroven.

Ondertussen is er, onder toezicht van Tante Til (Hetty Heyting), op het Kasteel van Sinterklaas een vrolijke cupcakewedstrijd. Onopgemerkt worden alle miljoenmiljard pepernoten en een hoop pakjes gestolen. Niemand lijkt de roof door te hebben, behalve de twee kinderen Milan en Eva (Jorrit Wegman en Fleur du Pré). De kinderen hebben de plannen van de gemene Brutus onderschept en doen er alles aan om Sinterklaas in te lichten. Milan en Eva komen terecht in een race tegen de klok om het komende Sinterklaasfeest te redden.

Cast
Patrick Martens en Freek Bartels spelen de lakeien van Prinses Beatrix, gespeeld door Willeke Alberti.
Verder zijn onder meer Gerard Joling, Patty Brard, Joop Braakhekke, Tony Neef, Hetty Heyting, Bert Kuizenga, Pamela Teves, Anne-Mieke Ruyten en Marga Bult en de zingende zusjes Lisa, Amy en Shelley te zien zijn in de film.

De opnames duren nog tot eind juli. ‘Sinterklaas en de Pepernoten Chaos’ zal vanaf 2 oktober in de bioscoop te zien zijn.

Lees ook:Tony Neef in Sinterklaasfilm
Lees ook:Ook Ben Cramer in Sinterklaasfilm
Lees ook:Veel musicalnamen in Sinterklaasfilm
Lees ook:Tony Neef vervangt Rene van Kooten
Lees ook:Dochter Wolter Kroes in Ciske de Rat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>