Willemijn Verkaik in Duitse MAMMA MIA!

Willemijn Verkaik zal vanaf volgende week te zien in de musical Mamma Mia! in Duitsland.
Nadat de musicalster eerder op haar Facebook aangaf ‘grootste plannen’ te hebben, mocht ze het dan eindelijk bekend maken. Op Twitter liet Willemijn weten: “Tussen de repetities door mag ik het eindelijk bekendmaken: vanaf 26 juli speel ik Donna in Mamma Mia! in Stuttgart”.

Het zal niet de eerste keer zijn dat Willemijn Verkaik in Duitsland op het podium staat, zo speelde ze daar eerder al in musicals als Elisabeth, We Will Rock You en de rol van Elphaba in Wicked.

Voor haar rol als Elphaba heeft Willemijn meerdere prijzen gewonnen zoals;  ‘Wicked Personality of the Year 2011’ en de Musicalworld Award 2012 voor ‘Beste Vrouwelijke Hoofdrol’. Ze is tevens de enige actrice die een rol in vier verschillende landen en in drie verschillende talen heeft gespeeld.

Willemijn is vanaf volgende week te zien als Donnna in het Stage Palladium in Stuttgart en ze speelt vanaf 18 november 2013 de rol van Elphaba in het Apollo Victoria Theatre in Londen.

Willemijn Verkaik is vanaf volgende week in Duitsland te zien in de musical Mamma Mia! “Tussen de repetities door mag ik het eindelijk bekendmaken: vanaf 26 juli speel ik Donna in Mamma Mia! in Stuttgart”, twitterde de musicalster.

Lees ook:Start repetities ‘Wicked’!
Lees ook:1000 keer Wicked voor Willemijn Verkaik
Lees ook:Willemijn Verkaik wint Best West End Debut Award
Lees ook:Willemijn Verkaik naar Broadway
Lees ook:Willemijn Verkaik is ‘Wicked Personality 2011′ geworden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>