Dochters van Martijn Krabbé in Tovenaar van Oz

De dochters van Martijn Krabbé, Michelle en Jasmijn, gaan een rol spelen in de musical Tovenaar van Oz. Martijn laat weten op Twitter; #TovenaarvanOz!! Vanaf 5 oktober in het Zaantheater! Met mijn dochters!! #trots pic.twitter.com/tf1WbDoD4Z

De hoofdrollen worden gespeeld door Elise Berends en Jorge Verkroost.

Het Nationaal Jeugd Musical Theater (NJMT) start dit najaar de tour van de de nieuwe voorstelling: De Tovenaar van Oz. Het verhaal van schrijver Lyman Frank Baum (1856-1919) zal van oktober 2013 t/m mei 2014 in verschillende theaters in Nederland en België te zien zijn. De première is op 5 oktober 2013 in Zaandam.

Lees ook:Nationaal Jeugd Musical Theater (NJMT) komt met De Tovenaar van Oz
Lees ook:Derde kindercast ‘Tovenaar van Oz’ in première
Lees ook:De Tovenaar van Oz definitief gestopt
Lees ook:Musical De Tovenaar van OZ van NJMT in première
Lees ook:Michelle en Jasmijn Krabbé in Oorlogswinter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>