Celine Purcell in blije verwachting

Fotograaf: Debby van Rooijen

Vandaag werd het heugelijke nieuws gebracht door Oren Schrijver dat zijn vrouw Celine Purcell al 13 weken in blije verwachting is. Het stel heeft er even mee gewacht om het babynieuws wereldkundig te maken, zodat ze zeker wisten dat alles goed is met het kindje. Schrijver en Purcell hebben elkaar leren kennen bij de musical MAMA MIA en zijn inmiddels een jaar getrouwd.

In november gaat Purper Ladies in première waar Celine, naast haar rol in Goede Tijden, slechte Tijden, één van de Purpere Ladies is. Het wordt hard werken, maar beide kijken heel erg naar hun kindje uit.

Lees ook:Celine Purcell in toneelstuk
Lees ook:Dochtertje voor Celine en Oren
Lees ook:Celine Purcell vervangt Brigitte Heitzer in M-Lab musical ‘Otis

’
Lees ook:Musicalsterren in Harderwijk
Lees ook:Chantal Janzen showt James!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>