PIT Produkties presenteert: Putting It Together

Putting It Together is een vileine relatiekomedie in 34 songs van Stephen Sondheim.
Paul Groot, Esther Maas, Porgy Franssen, Brigitte Heitzer en Joey Schalker zullen te zien zijn in deze voorstelling samen met een 8-koppig orkest. De regie is in handen van Peter de Baan.

Het verhaal
Een welgesteld ouder koppel ontvangt een ambitieus jong stel en een happy single voor een hapje en een drankje in hun kapitale appartement. Mensen bij elkaar brengen is één ding; de boel bij elkaar houden blijkt een stuk verraderlijker. Al snel vormen jong geluk en oud zeer een venijnige cocktail op een onvergetelijk explosieve borrelavond.

Op 15 februari 2014 beleeft Putting It Together van vermaard Broadway-legende Stephen Sondheim zijn Nederlandse première in de Goudse Schouwburg en is daarna in theaters in het hele land te zien.

Putting It Together, een volledig gezongen komedie in 34 hilarische én hartverscheurende songs, wordt vertolkt door een topcast, met Paul Groot, Esther Maas, Porgy Franssen, Brigitte Heizer en Joey Schalker in een regie van Peter de Baan (Turks Fruit, Ramses). Zij worden begeleid door een achtkoppig orkest o.l.v. Jeroen Sleyer (Hij Gelooft In Mij, Soldaat Van Oranje). De gloedvolle en eigentijdse vertaling is in handen van Jeremy Baker (Koefnoen).

Componist en tekstschrijver Stephen Sondheim (West Side Story, Sweeney Todd), werd onderscheiden met maar liefst acht Tony Awards – waaronder een Lifetime Achievement Award-, een Pulitzer Prize, een Laurence Olivier Award, een Oscar en vele Grammy Awards.

PIT Produkties is een nieuw initiatief, ontstaan uit de behoefte aansprekend musical theatre te presenteren, waarin het accent nadrukkelijk op muziek ligt.

Voor meer informatie: www.puttingittogether.nl

Fotograaf Briël van Rijsbergen

Lees ook:Eerste repetitie van musical Putting It Together
Lees ook:Première: Putting it Together
Lees ook:Into The Woods met topcast en 15-koppig orkest
Lees ook:Programma Sondheim 80 Festival bekend
Lees ook:De nominaties voor de Musical Awards 2015 zijn bekend!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>