Simon Cowell waarschijnlijk niet bij première X Factor-Musical

Simon Cowell is eind volgende maand hoogstwaarschijnlijk niet aanwezig bij de première van de X Factor-musical I Can’t Sing! in Londen omdat de vriendin van Cowell, Lauren Silverman, een dag later is uitgerekend. De 54-jarige muziekmagnaat heeft volgens de Daily Mirror van Lauren strikte instructies gekregen om de première voorbij te laten gaan om bij de geboorte aanwezig te kunnen zijn.

I Can’t Sing!, the X Factor Musical is eerder al in Engeland de meest verwachte musical van 2014 genoemd. In aanwezigheid van Cowell werd deze nieuwe musical vorig jaar in het Palladium Theatre in Londen officieel aangekondigd en ging ook de kaartverkoop voor het publiek op West End open.

I Can’t Sing!  is een parodie op het X Factor fenomeen, de gedreven kandidaten en vlijmscherpe juryleden. De nieuwe musical is een eigen initiatief van Joop van den Ende’s internationale theateronderneming Stage Entertainment.

De musical is een samenwerking tussen Stage Entertainment UK en Syco Entertainment, de joint venture van X Factor icoon Simon Cowell en Sony Music Entertainment. Het script werd geschreven door Engelands populaire televisiekomiek, presentator en schrijver  Harry Hill (o.a. Harry Hill’s TV Burp en You’ve Been Framed!). Componist Steve Brown geniet grote bekendheid in de Engelse theater- en comedywereld; hij componeerde onder andere de muziek voor de musical Spend, Spend, Spend en voor televisieshows als de ook in Nederland bekende ‘Spitting Image’ en ‘Smith & Jones’.

Voor de rol van Simon Cowell  in I Can’t Sing! is Nigel Harman gecast, winnaar van een  belangrijke Olivier Award voor de rol van Lord Farquaad in de West End productie van Shrek the Musical.

I Can’t Sing gaat 27 februari 2014 in première in het Londense Palladium.

.

Lees ook:Joop van den Ende en Simon Cowell kondigen The X Factor Musical aan
Lees ook:Musical over X-factor stopt na twee maanden op West End
Lees ook:X Factor musical heet: I CAN’T SING!
Lees ook:Musical X-factor eindelijk naar West End
Lees ook:‘X-factor The Musical’ op West End?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>