Natascha Willems en Michel Sorbach gewond tijdens tweede try-out Afblijven

Vanavond speelde Afblijven hun tweede try-out in theater De Kom in Nieuwegein maar dat liep helaas ongelukkig af.

Halverwege de voorstelling maakte Michel Sorbach een ongelukkige val, waardoor zijn arm uit de kom schoot. Regisseur Dick van den Heuvel nam zijn plek in waardoor de show hervat kon worden. Later kneusde Natasha Willems, die de rol van Melissa speelt, haar knie op de stellage. Beide acteurs zijn na afloop voorstelling naar het ziekenhuis gebracht en wachten op het rapport van de doktoren.

Op Facebook verscheen later een boodschap van Dick van den Heuvel ter verduidelijking van wat er echt is gebeurd:
‘Lieve mensen. Ik zie al koppen in de krant met “Tragisch” en “Dramatisch” dus ik denk: ik zet even een vrolijk plaatje hier. Ons ongeluk is dat Michel Sorbach van het toneel is gevallen en daar ligt iets uit De Kom (het theater waar we vanavond ook optraden!) en daarna lazerde Natasha Willems van een treetje en waar die vervolgens haar knie heeft gelaten weten we nu nog niet. De stemming is goed. We hebben een vechtersmentaliteit en we knokken door. Ook dit rampenscenario gaan we overleven! En ik hou jullie op de hoogte via Facebook. Twitter staat vol, maar geloof niet alles wat daar gezegd wordt want de wereld zit vol met leugenaars.’

Ook wij houden jullie op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

 

 

Lees ook:Cast van Afblijven nu compleet met Marco Hoving
Lees ook:Update: Theun Plantinga en Lisanne Schut nemen rollen over in Afblijven
Lees ook:Voorstelling vanavond van Afblijven afgelast
Lees ook:Musical ‘Afblijven’ van Carry Slee in het theater
Lees ook:Afblijven in première

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>