Johnny Kraaijkamp in musical Een avond met Dorus

Johnny Kraaijkamp jr. neemt de rol van Kees Manders, de broer van Dorus, op zich in de musical Een avond met Dorus“Zijn broer Kees schreef veel van die liedjes. Hij was nachtclubeigenaar en ook nog artistiek. Leuk om daar gestalte aan te geven“, aldus Kraaijkamp. Eerder werd al bekendgemaakt dat Henk Poort de rol van Dorus (Tom Manders) gaat vertolken.

Johnny is bekend van o.a. de musicals The Producers en Monty Python’s Spamalot. Daarnaast  speelde hij in o.a. in de serie Het zonnetje in huis en in verschillende films waaronder Pietje Bell en Erik of het klein insectenboek.

Het verhaal
Na Sonneveld, Toon en Ramses komt nu de nieuwe, biografische, musical Een avond met Dorus naar de Nederlandse theaters. De voorstelling gaat over tekenaar, komiek en cabaretier Tom Manders. Met het typetje Dorus verwierf Manders zijn grootste bekendheid bij het Nederlandse publiek. In de musical passeren liedjes als Twee Motten, De Nachtwacht en Op M’n Ouwe Regenjas.

Een avond met Dorus gaat dit najaar in première.

Lees ook:Première Een Avond met Dorus: Variété op zijn intiemst
Lees ook:Zwerver Dorus krijgt zijn eigen musical
Lees ook:Perspresentatie Een avond met Dorus
Lees ook:Dorus voorlopig niet in de theaters
Lees ook:Rode loper: Een avond met Dorus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>