Huub Stapel en Olga Zuiderhoek in Soldaat van Oranje

Huub Stapel en Olga Zuiderhoek zijn vanaf medio augustus te zien zijn in Soldaat van Oranje. Anne-Wil Blankers keert dan ook weer terug.Anne-Wil Blankers speelt vanaf half augustus tot en met eind oktober 2014 haar vertrouwde rol als koningin Wilhelmina. Olga Zuiderhoek, die deze periode voor het eerst in de voorstelling speelt, wisselt de rol af met Blankers.

Naast de twee actrices zijn er ook twee nieuwe acteurs voor de rol van Van’t Sant, de persoonlijk adjudant van de koningin. De acteurs Mark Rietman en Huub Stapel zijn bereid gevonden om deze rol afwisselend te spelen in de periode half augustus tot en met eind oktober 2014. Mark Rietman speelde in de televisieserie Wilhelmina (2001) al eerder naast Anne-Wil Blankers de rol van Van’t Sant. “Het is natuurlijk fantastisch dat wij in ons vierde levensjaar acteurs van dit kaliber aan onze voorstelling mogen verbinden. We zien erg uit naar de periode dat zij op de tonelen van de TheaterHangaar zullen verschijnen”, aldus producent Fred Boot.

Soldaat van Oranje werd onlangs verlengd tot en met december 2014. Inmiddels hebben ruim 1,250,000 bezoekers de voorstelling in de TheaterHangaar in Katwijk gezien.

Lees ook:Soldaat van Oranje tot juni 2015 in het theater
Lees ook:‘Soldaat van Oranje’ verlengd tot en met januari 2012
Lees ook:Soldaat van Oranje – De Musical verlengd t/m januari 2013
Lees ook:Nieuwe Wilhelmina’s voor ‘Soldaat van Oranje’
Lees ook:Soldaat van Oranje – De Musical verlengt tot en met september 2013!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>