Meer hoofdrollen bekend voor The Sound Of Music

Eerder werd al bekend gemaakt dat Anouk Maas de rol van Maria in de musical The Sound Of Music gaat spelen. Onder andere Tony Neef, Ad Knippels en Maaike Widdershoven zijn toegevoegd aan de cast.

Ad Knippels, op dit moment nog te zien in Love story, zal de rol van Kapitein Von Trapp gaan spelen, Maaike Widdershoven wordt Moeder Overste, zij speelde eerder al de rol van Maria in de productie van Joop van den Ende tussen 2002 en 2004.
Ook Tony Neef, Vajèn van den Bosch en Cindy Bell spelen een hoofdrol in de nieuwe versie van Albert Verlinde.

The Sound of Music vertelt het op waarheid gebaseerde verhaal van een vrolijke non die in het Oostenrijk van de jaren dertig op het gezin van een verzuurde weduwnaar gaat passen. Langzaam maar zeker weet Maria niet alleen het vertrouwen van de zeven kinderen, maar ook van de legerkapitein te winnen.

De voorstelling bevat talloze wereldberoemde nummers als Do-re-mi, My Favourite Things en Edelweiss. De filmversie met Julie Andrews en Christopher Plummer in de hoofdrollen was een wereldhit en won vijf Oscars.

Foto: Albert Verlinde Entertainment

Lees ook:Complete cast Sound of Music bekend
Lees ook:Sound of Music weer terug in het theater met Anouk Maas als Maria
Lees ook:The Sound of Music speelt vanavond 100ste voorstelling
Lees ook:Tony Neef en Cindy Bell terug in The Sound of Music
Lees ook:The Sound of Music wegens groot succes drie maanden op zomertour

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>