Simone Kleinsma, Jamai en Stanley Burleson vanavond live in The Passion

Jan Dulles (3J’s) vertolkt de rol van Jezus en Simone Kleinsma is Maria in The Passion 2014. Samen met onder meer Stanley Burleson (Petrus) en Beau van Erven Dorens (Verteller) nemen zij vanavond in Groningen het publiek mee in het Paasverhaal. Het is de vierde editie van deze grote live tvproductie.

The Passion vertelt over het lijden, sterven en de opstanding van Jezus. Dit gebeurt aan de hand van bekende Nederlandstalige popsongs. Zanger Jan Dulles van de 3J’s hoefde niet lang na te denken toen hij voor deze bijzondere rol gevraagd werd: “Ik vind het geweldig om in zo’n enorm grote productie de hoofdrol te mogen spelen. Het lijkt me behoorlijk heftig om deze rol te spelen van de goedheid zelve in zijn laatste uren.”

Ook Stanley Burleson, Jamai Looman en Simone Kleinsma waren gelijk enthousiast toen ze werden benaderd voor hun rol. Tv-presentator Beau van Erven Dorens verdiept zich als Verteller in het paasverhaal: “Ik vind het een enorme uitdaging om de mensen mee te slepen in zo’n inhoudelijk verhaal. Helemaal omdat het ook nog live is.”

Jack van Gelder kruipt tijdens The Passion 2014 in de huid van Pontius Pilatus. Hij is blij en vereerd met zijn deelname: “Ik ben geraakt door het geweldig mooie programma en zingen vind ik helemaal te gek.”, aldus Van Gelder. In zijn rol als Pilatus vertelt en zingt hij over de kruisiging en dood van Jezus.

Lieke van Lexmond doet live verslag van de processie. De muzikale begeleiding is dit jaar wederom in handen van Eric van Tijn en zijn orkest.

The Passion
Na driemaal de Randstad is Groningen dit jaar gastheer van het muzikale evenement The Passion, over de laatste uren van Jezus’ leven, zijn lijden en opstanding. Een verhaal over eenzaamheid en verbinding, hét uitgangspunt van The Passion. Daarnaast vertrekt er een groot verlichte kruis vanuit voetbalstadion de Euroborg richting de Vismarkt.

The Passion is vandaag, donderdag 17 april, om 20.30 uur live te zien op Nederland 1.

Lees ook:The Passion: meer dan 3,2 miljoen kijkers en hit voor Jamai
Lees ook:René van Kooten en Jim Bakkum in The Passion
Lees ook:Charly Luske wordt Judas
Lees ook:Tommie Christiaan spreekt stem Pieter Konijn in
Lees ook:Tommie Christiaan en Glennis Grace in de achtste editie van The Passion

1 Reacties // Reageer

One thought on “Simone Kleinsma, Jamai en Stanley Burleson vanavond live in The Passion

  1. anneke klinkert. postema

    Ontroerend , hoedje af voor allen die er aan mee werkten,!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>