Eerste namen bekend gemaakt voor groots Musicals in Concert

In het weekend van zaterdag 15 en zondag 16 november 2014 vindt de allereerste editie van het unieke evenement Musicals in Concert in de Ziggo Dome Amsterdam plaats. Nog nooit eerder stonden zoveel Nederlands grootste musicalsterren waaronder Chantal Janzen, Simone Kleinsma, Freek Bartels, Stanley Burleson, René van Kooten en Carolina Dijkhuizen samen op één concertpodium. Ook Nederlands eigen West End ster Willemijn Verkaik (Wicked, Londen) komt speciaal voor dit concert naar Amsterdam. De komende maanden worden nog meer solisten worden toegevoegd aan deze sterren line-up. Musicals in Concert wordt geproduceerd door Joop van den Ende Theaterproducties en RTL Live Entertainment in samenwerking met Ziggo.

Musicals in Concert is een feest der herkenning met alle grote hitsongs die de musical zo populair hebben gemaakt in Nederland. In een groots concertdecor en begeleid door een live-band onder leiding van Eric van Tijn nodigen de vele musicalsterren het publiek uit om mee te zingen met hits uit talloze legendarische musicals. Zo zullen uiteraard ’s werelds populairste musicaltitels als The Lion King, The Phantom of the Opera en Wicked de revue passeren. Maar ook Nederlandse klassiekers als Ciske de Rat, Petticoat, De Jantjes en de huidige hitmusical Hij Gelooft in Mij komen aan bod, naast de zogeheten ‘jukebox’ musicals als Mamma Mia!, Dirty Dancing, Saturday Night Fever en The Wiz. En natuurlijk mogen songs uit musicals als Joseph, Aida, Les Misérables en Tarzan niet ontbreken. Nog eenmaal worden deze hits gezongen door de sterren die de rollen origineel vertolkt hebben, samen op het grootste concertpodium van Nederland.

Fotocredits: Jan Jelle de Boer

Lees ook:Perspresentatie: Musicals in Concert 2015
Lees ook:Spektakel en sensatie tijdens Musicals in Concert in Ziggo Dome
Lees ook:Musicals in Concert: Jamai Loman en Celinde Schoenmaker toegevoegd aan sterren line-up
Lees ook:Joop van den Ende’s Musicals in Concert in de Ziggo Dome
Lees ook:Eerste namen line-up Musicals in Concert 2015 bekend

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Eerste namen bekend gemaakt voor groots Musicals in Concert

 1. Heidi Sebel

  Hallo

  Ik had een Email gekregen met Unieke codes voor het bestellen van kaartjes voor Zij gelooft in mij,Nu wil ik dat heel graag doen maar ben die Email kwijt zou ik nog zo,n mail kunnen krijgen,Hij begon met Zij gelooft in mij stopt!!!!,

  Groetjes Heidi

    /   Reply  / 
  1. Redactie

   Hoi Heidi,
   wat vervelend voor je. Wij kunnen helaas niks voor je betekenen. Je kunt beter even direct contact opnemen met Stage Entertainment.
   Succes!

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>