Willemijn Verkaik stopt met Wicked op West End vanwege rugproblemen

Willemijn Verkaik moet vanwege rugproblemen noodgedwongen stoppen met haar rol in de musical Wicked. De musicalactrice moet onder het mes. Ze staat nog tot zaterdag 19 juli op de planken van het Londense West End.

Cast en crew leven mee met Willemijn, die als heks Elphaba wereldwijd een onuitwisbare indruk heeft achtergelaten. Producent Michael McCabe roemt haar toewijding en doorzettingsvermogen. ‘We vinden het ontzettend jammer dat Willemijns fantastische internationale avontuur, dat in 2007 in Duitsland begon, vroegtijdig moet eindigen’, aldus de producent.

Willemijn Verkaik vindt het verschrikkelijk jammer dat ze niet verder kan met de succesvolle productie. De musical Wicked is werelwijd al door 42 miljoen mensen in 13 landen gezien en bekroond met honderd internationale prijzen. Ook in Nederland was de musical een succes, mede dankzij Verkaik.

Lees ook:Willemijn Verkaik voor de 1000e keer Wicked
Lees ook:Willemijn Verkaik van Broadway naar West End
Lees ook:Willemijn Verkaik wint Best West End Debut Award
Lees ook:Willemijn Verkaik is ‘Wicked Personality 2011′ geworden
Lees ook:Wicked-première Willemijn Verkaik op 30 januari in Londen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>