Voorproefje voorstelling Hartsvrienden

Afgelopen vrijdag gaf Erwin van Lambaart de pers de kans om, naast een reguliere repetitie enige weken geleden, een tipje van de sluier te krijgen van de werkelijke voorstelling van Hartsvrienden voor de eerste try-outs. In het echte decor en de kostuums gaven o.a. Jim Bakkum, Guido Spek, Yes-R en Vera Mann een optreden van een aantal scènes en liedjes uit de voorstelling.

Martin Michel vertelt nog even in het kort dat ze de voorstelling en de muziek wat frisser en moderner hebben gemaakt, met name door de toevoeging van Yes-R als rapartiest.

Hartsvrienden vertelt het verhaal van de tweelingbroers Mickey en Edward, die bij hun geboorte worden gescheiden en opgroeien in verschillende milieus. Het lot herenigt ze in hun volwassen leven. Er ontstaat een hechte vriendschap tussen de beide broers. De spanningen lopen echter hoog op wanneer de broers verliefd worden op dezelfde vrouw, met aangrijpende gebeurtenissen tot gevolg.

Hartsvrienden gaat maandag 27 januari in première in de Goudse Schouwburg.

Hierbij een aantal scènefoto’s.

 

Lees ook:Video: Promotiefilm Hartsvrienden / Blood Brothers
Lees ook:Jim Bakkum en Bettina Holwerda krijgen dochter
Lees ook:GTST-collega’s bezoeken jarige Guido Spek bij musical Hartsvrienden
Lees ook:Jim Bakkum en Guido Spek worden broers in Hartsvrienden
Lees ook:Perspresentatie Hartsvrienden, eerste grote musical Van Lambaart Theaterproducties

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>