Carolina Dijkhuizen in musical Bodyguard

Carolina Dijkhuizen zal vanaf september naast Romy Monteiro te zien zijn in de musical The Bodyguard.

Nu staat ze nog als Deena Jones op het podium van het DeLaMar Theater in Dreamgirls. Maar als die voorstelling eindigt zal Carolina Dijkhuizen verhuizen naar het Beatrix Theater in Utrecht.  Ze zal hier namelijk vanaf september te zien zijn in The Bodyguard als Nicki Marron. Zij is de zus van de ster Rachel Marron, gespeeld door Romy Monteiro. In de Amerikaanse film wordt Nicki gespeeld door Michele Lamar Richards. Niemand minder dan Whitney Houston speelde de rol van Rachel.

Grote namen

In The Bodyguard zal Dijkhuizen hits van Whitney Houston ten gehore brengen, zoals Run To You, Saving All My Love For You en All At Once. Dit is niet de eerste keer dat Dijkhuizen een rol heeft in een musicalversie van een grote film. Dreamgirls is ook gebaseerd op een film, waarin Beyoncé de rol van Deena Jones speelt. Hiervoor speelde Dijkhuizen in Sister Act, waarin ze in de voetsporen van Whoopi Goldberg trad. Het lijkt Dijkhuizen erg goed af te gaan.

“In The Bodyguard mag ik een heel andere kant van mezelf laten zien na mijn rollen in Sister Act en Dreamgirls. Nicki is een complexe persoonlijkheid, een vechter die het geluk in liefde en carrière niet aan haar kant heeft. Daarnaast is het voor mij heel bijzonder dat ik straks samen met Romy op het podium sta. Ik ken haar al vanaf haar negende, want toen ik nog in Aida speelde, kwam ze vaak met haar moeder, Antje Monteiro, mee naar het theater. Ik kijk er ontzettend naar uit dat we samen in deze musical gaan spelen en de heerlijke nummers van Whitney Houston mogen zingen.” aldus Carolina.

Het verhaal

Frank Farmer, voormalig Secret Service agent, wordt door popster Rachel Marron ingehuurd als bodyguard om haar te beschermen tegen een psychopaat. Kan Frank zowel Rachel als haar familie beschermen tegen de dreiging van een stalker of is de ontluikende aantrekkingskracht die ze voor elkaar voelen een veel grotere uitdaging?

Fotografie: www.dariomisja.com

Lees ook:Nurlaila Karim als Nicki Marron in The Bodyguard
Lees ook:The Bodyguard: Nederlandse logo onthuld
Lees ook:The Bodyguard: Romy Monteiro krijgt hoofdrol
Lees ook:The Bodyguard: Glennis Grace te druk voor hoofdrol
Lees ook:Musical The Bodyguard naar Nederland in theaterseizoen 2015/2016

1 Reacties // Reageer

One thought on “Carolina Dijkhuizen in musical Bodyguard

  1. Albert

    Voor de rol van bodyguard Frank Farmer schijnt Mark van Eeuwen in de race te zijn!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>