Swing is the Thing! Eenmalig concert met Stanley Burleson & Nurlaila Karim

Op 29 november is Swing is the Thing!, een eenmalig concert, te zien in Theater De Purmaryn. De Eendracht brengt deze show in Big Band setting met Sister Act – sterren Nurlaila Karim en Stanley Burleson. 
Marcel Visser, muzikaal leider van onder andere Sister Act, Beauty and the Beast, Evita en The Lion King, stelde een het programma samen met zijn orkest De Eendracht en musicalsterren Nurlaila Karim en Stanley Burleson.

Fanfare De Eendracht, die zich de laatste jaren bewees op hoogste niveau, laat met deze wervelende show zien dat zij ook het bigbandrepertoire aankunnen. Van Kiteman, Michael Bublé maar ook Hollandse meezingers zullen ten gehore worden gebracht.

Swing is the Thing!

Datum: Zondag 29 november 2015
Aanvang: 14.00 uur
Locatie: Theater De Purmaryn in Purmerend
Kaarten: Vanaf 20 euro p.p.

Kaarten reserveren
Reserveer nu uw kaarten via Theater De Purmaryn: www.depurmaryn.nl

Lees ook:I Love De Eendracht! Jubileumconcert met April Darby & Saskia Laroo
Lees ook:Nurlaila Karim als Nicki Marron in The Bodyguard
Lees ook:Stanley is bad-guy Curtis
Lees ook:Musical Sing-a-Long weer live te zien
Lees ook:Nurlaila Karim en Ellen Evers in On Your Feet!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>