Woezel & Pip brengen De Tovertuin naar Ahoy

Op 15 oktober 2016 maken Woezel & Pip voor het eerst hun opwachting in Rotterdam Ahoy voor het leukste herfstvakantie-feest van het jaar! Daarvoor wordt de zaal volledig omgetoverd tot ‘De Tovertuin’: de bekende leefwereld van Nederlands populairste hondjes. Onder begeleiding van een groots orkest komt de succesvolle film ‘Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos!’ helemaal tot leven met als thema ’Samen kijken & samen zingen’ in de grootste kinderbioscoop van Nederland! Samen met het publiek zingen Simon Keizer, Chantal Janzen, Claudia de Breij en Dinand Woesthoff de bekendste Woezel & Pip kinderliedjes in dit unieke meezing-festijn. Tijdens het anderhalf uur durende programma wanen kinderen zich in de Tovertuin, omringd door Woezel & Pip met al hun vriendjes en iedereen zingt mee! 

Het is voor het eerst dat een Nederlands kinderkarakter een show aankondigt in een zaal van dit formaat. Na het overweldigende succes van de film, die inmiddels door ruim 225.000 bezoekers is bekeken, is het tijd voor een groot feest! Ook de presentatie van Woezel & Pip’s ‘De Tovertuin in Ahoy’ is in handen van Chantal Janzen. Op zaterdag 15 oktober vinden twee shows plaats; om 11.00 uur en om 14.00 uur.

De stap naar Ahoy maakt Dinand Woesthoff, initiatiefnemer van het kinderevenement, ontzettend trots. “Woezel & Pip zijn niet meer weg te denken uit de fantasie van jonge kinderen en ouders van nu. Ons geweldige verhaal krijgt met Ahoy een ontzettend leuk, nieuw hoofdstuk. We gaan er een onvergetelijke belevenis voor kinderen en ouders van maken, een middag samen geluk delen. Iedereen samen in de wereld van Woezel & Pip!”.

Woezel & Pip De Tovertuin in Ahoy – Samen kijken, samen zingen
Zaterdag 15 oktober 2016, 11.00 uur en 14.00 uur, Rotterdam Ahoy

Met: Chantal Janzen, Simon Keizer, Claudia de Breij, Dinand Woesthoff

Voor kinderen vanaf 2 jaar

Kaarten vanaf €15,- (excl. servicekosten)

Kijk voor meer informatie en kaarten op de website: detovertuininahoy.nl

Lees ook:Dinand Woesthoff overhandigt DVD aan cast ‘Woezel en Pip’
Lees ook:Woezel en Pip winnen ANWB Publieksprijs
Lees ook:Voor slechts 10 euro naar Woezel en Pip!
Lees ook:Chantal Janzen en Woezel & Pip vragen aandacht voor taalontwikkeling
Lees ook:Woezel & Pip ‘Overal Vriendjes’ (2+)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>