Internationale Broadwayhit Chaplin exclusief in Rai Theater

De grote internationale Broadwayhit Chaplin, de Musical komt naar Nederland. Het is een gloednieuwe voorstelling die gebaseerd is op de productie die in 2012 in Amerika te zien is geweest. Het levensverhaal van Chaplin is complex, intrigerend en vol dramatische momenten. Deze musical toont op een spectaculaire en ontroerende wijze het genie, maar ook de grote menselijkheid van een van de grootste genieën van de 20e eeuw.

Chaplin, de Musical krijgt een nieuwe regie, een volledig origineel set design én enkele nieuwe nummers. De grootschalige musical speelt zich af in een oude filmstudio, waarin Charlie Chaplin mijmert over zijn leven, werk en zijn belangrijkste creatie The Tramp, die voor hem zowel een zegen als vloek blijkt te zijn geweest. Men volgt Charlie vanaf zijn armoedige kinderjaren in Londen tot aan het hoogtepunt van zijn carrière, wanneer hij de beroemdste filmmaker ter wereld is.

De rol van Chaplin wordt vertolkt door de Antwerpse musicalacteur Nordin De Moor. “Meer dan 250 acteurs deden auditie voor deze felbegeerde rol,” laat producent Music Hall weten. “Maar Nordin stak er met kop en schouders bovenuit.” Met onder andere de Nederlandse musicalacteurs Marleen van der Loo en Jeroen Phaff heeft Chaplin, de Musical een fantastische cast. Dit, gecombineerd met een 15-koppig live-orkest, indrukwekkende decors en het levensverhaal van de grootste Hollywood legende, zorgt voor een onvergetelijke avond uit.

Aanstaande zondag, 28 augustus, geeft de cast van Chaplin, de Musical een voorproefje tijdens de Musical Sing-a-Long om 21.30 uur op NPO1.

Chaplin, de Musical zal tijdens de kerstvakantie in Nederland te zien zijn. Van 23 december tot en met 3 januari staat de voorstelling in het Amsterdamse RAI-theater.

Voor tickets en informatie kijk op www.chaplinmusical.nl

Lees ook:Sydney Chaplin overleden
Lees ook:Charlie and the Chocolate Factory wordt mogelijk musical
Lees ook:Charlie and the Chocolate Factory als musical in Londen
Lees ook:Soldaat van Oranje tekent met Broadway producent
Lees ook:Douglas Hodge is Willy Wonka in Charlie and the Chocolate Factory

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>