Cast Musical meets Opera uitgebreid met Carolina Dijkhuizen en Gino Emnes

Op 6 en 8 oktober aanstaande ontmoeten musical en opera elkaar in de Doelen, Rotterdam. Samen met het Rotterdams Philharmonisch Orkest schitteren musicalsterren Willemijn Verkaik en René van Kooten en operasterren Kelly God en Marcel Reijans tijdens een avond vol highlights uit de beroemdste musicals en opera’s. De cast is dit jaar uitgebreid met twee artiesten uit de musicaltop: Carolina Dijkhuizen en Gino Emnes. Dijkhuizen speelde hoofdrollen in Aïda (2001), The Lion King (2004), Sister Act (2013), Dreamgirls (2015) en is momenteel te zien in The Bodyguard. Emnes speelde in de Nederlandse en Duitse versie van The Lion King en werd bekend door zijn rollen in Fame en Rocky de musical.

Van Wicked tot The Lion King
Musical meets Opera belooft weer een onvergetelijke avond te worden met highlights uit wereldberoemde musicals en opera’s zoals Wicked, Les Misérables, The Lion King, West Side Story en Carmen. Van liefdesduet tot cross-over: de songs wisselen elkaar in hoog tempo af en komen door de live uitvoering in de concertzaal groots tot leven.

Informatie
Kaarten zijn vanaf € 24,- verkrijgbaar op www.rpho.nl/musicalmeetsopera

 

Musical meets Opera
6 en 8 oktober
de Doelen, Rotterdam
www.rpho.nl/musicalmeetsopera

 

Lees ook:WINACTIE!! Win twee vrijkaarten voor Musical Meets Opera op 6 oktober!
Lees ook:Jim Bakkum en Romy Monteiro in Musical meets Opera
Lees ook:Rotterdams Philharmonisch Orkest presenteert: Best of Musical & Opera
Lees ook:Linda Wagenmakers en Terence van der Loo bereiden zich voor op Best of Musical & Opera
Lees ook:WINNEN!! Vrijkaarten voor Best of Musical & Opera met oa Simone Kleinsma en Linda Wagenmakers!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>