Workshops zanginterpretatie van Anouk Maas

Anouk Maas is een succesvol musicalactrice en presentatrice. Na haar opleiding heeft ze in het buitenland gewerkt in de musicals ‘We Will Rock You’, ‘Fame’ en ‘Saturday Night Fever’. In 2007 keerde ze terug naar Nederland voor de rol van Mistress in ‘Evita’. Hierna volgden ‘Cats’, ‘Hairspray’, ‘The sound of Music’, ‘La cage aux folles’, ‘Miss Saigon’, ‘Shrek de Musical’, ‘Flashdance’ en ‘The Sound of Music’. Afgelopen theaterseizoen speelde zij Belle in Disney’s Beauty and the Beast’.

Ze is vaste presentatrice bij Nickelodeon waar zij wekelijks te zien is. Daarnaast is ze veel te gast bij programma’s, in het verleden in bijvoorbeeld ‘De beste Zangers van Nederland’ en ‘Expeditie Robinson’.

De workshop zanginterpretatie is speciaal ontwikkeld voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen op het gebied van spel, binnenkort auditie heeft en/of houdt van acteren. In deze workshop krijg je 2,5 uur individueel en in groepsverband kans om te werken met Anouk Maas. Wegens succes zijn er twee workshops ingepland.

Tijdens de workshops gaat Anouk werken aan doelgerichte opdrachten, zowel in groepsverband als individueel. Je dient een musicalnummer voor te bereiden en waarvan je een instrumentale versie meeneemt op CD zodat hiermee gewerkt kan worden tijdens de workshop.

Let op:

  • Er zijn voor de workshops slechts een aantal plaatsen beschikbaar.
  • Na betaling is de inschrijving pas definitief.
  • Betaling dient binnen 8 dagen (tenzij de workshop al binnen 8 dagen plaatsvindt, dan direct) te gebeuren.
  • Zijn er vragen of lukt het niet om je in te schrijven? Stuur dan een e-mail naar [email protected] met zoveel mogelijk informatie / gegevens.
  • STENT Producties behoudt zich het recht om bij onvoldoende aanmeldingen de workshop de annuleren. Indien jouw betaling al verricht is zal je recht hebben op restitutie.

Inschrijven

De workshops zijn op zaterdag 11 februari 2016 en zaterdag 25 februari 2017. De workshops zijn toegankelijk voor iedereen vanaf 15 jaar. Het inschrijfgeld is excl. 21% BTW. Personen tot 21 jaar oud zijn vrijgesteld van BTW, vanaf 21 jaar en ouder wordt er BTW in rekening gebracht. Dit is wettelijk vastgesteld.

Prijs €40,00

Foto: Roy Beusker

Lees ook:Workshop zanginterpretatie: April Darby
Lees ook:Musicalsterren geven workshops in Apeldoorn
Lees ook:Masterclass Zang van Berget Lewis
Lees ook:Joke de Kruijf luidt tweede serie Musical 2.0 workshops in
Lees ook:Anouk Maas in Beste Zangers van Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>