Start kaartverkoop Elisabeth in Concert

Morgen, donderdag 5 januari om 12 uur ‘s middags, start de kaartverkoop voor Elisabeth in Concert. Dit unieke openluchtevenement vindt plaats op een ultieme locatie waar het koninklijke verhaal nóg meer lading krijgt: Paleis het Loo in Apeldoorn. Onder anderen Pia Douwes en Stanley Burleson brengen een concertversie van de succesvolle musical Elisabeth, een tijdloos verhaal dat al vele mensen heeft geraakt. Een reünieconcert met de cast van toen en Eddy Habbema wederom als regisseur. Elisabeth in Concert vindt plaats op 15, 16 en 17 juni 2017. Meer informatie: www.elisabethinconcert.nl

Lees ook:Elisabeth in Concert op Paleis Soestdijk
Lees ook:Jeske van de Staak vervangt Carolina Dijkhuizen bij Rent in Concert
Lees ook:50e verjaardag Stanley Burleson in DeLaMar Theater
Lees ook:Friends for Charity voorlopig uitgesteld
Lees ook:Musicals in Concert ook in 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>