De Marathon: start repetities

Vandaag zijn in Amsterdam de repetities gestart van De Marathon. Na het succes van de film is De Marathon vanaf maart 2017 als voorstelling in de Nederlandse theaters te zien.  De Marathon gaat op 19 maart in première in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Daarna rent het team tot en met eind mei door het hele land.

De cast van de theatervoorstelling bestaat uit John Buijsman, Michiel Nooter, Kees Boot, Dennis Willekens, Gürkan Küçüksentürk, Terence van der Loo, Jelka van Houten, Lucretia van der Vloot, Jip Smit, Dook van Dijck. Roosmarijn Luyten, Robbert van den Bergh, Ruth Sahertian, Thomas Hengeveld, Remco Sietsema en Arthur Postma. Job Gosschalk regisseert, Thomas Acda schreef de songs.

De Marathon is vanaf 3 maart t/m mei te zien in diverse theaters in het land. Tickets via www.de-marathon.nl.

© Fotograaf Tom Sebus

Lees ook:Musical De Marathon feestelijk in première in het nieuwe Luxor Theater Rotterdam.
Lees ook:Lucretia van der Vloot haar eerste musicalrol in De Marathon
Lees ook:Extra shows voor musical De Marathon in Rotterdam
Lees ook:Zoon voor Jelka van Houten
Lees ook:Jelka van Houten is zwanger

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>