Paul van Vliet viert 300ste keer in Koninklijk Theater Carré

Paul van Vliet stond op zondag 5 februari 2017 voor de 300ste keer op het toneel van Koninklijk Theater Carré. Madeleine van der Zwaan, directeur van Carré, bedankte hem na afloop van de voorstelling met 300 Carré-rode ballonnen.

Paul van Vliet: “De 300ste keer in Carré, wat een bijzonder moment. Ik heb zoveel fantastische avonden beleefd in dit prachtige theater en ook deze voorstelling voelde weer als een feestje.”

Over de voorstelling ‘Alleen op zondag’
De voorstelling is een selectie van het beste uit Paul van Vliet zijn repertoire, aangevuld met nieuwe teksten die op een scherpe manier reflecteren op de actualiteit. De unieke mix van komische types, persoonlijke liedjes en meeslepende verhalen is zeldzaam geworden in deze tijd en wordt door een groot publiek dankbaar omarmd.

Lees ook:Koninklijk Theater Carré viert opening In de Nok
Lees ook:Paul Groot hoofdrol in musical Robert Long
Lees ook:Paul Groot speelt Sonneveld in DeLaMar
Lees ook:Cirque Éloize viert jubileum in Carré
Lees ook:Cirque Éloize viert jubileum in Carré

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>