Masterclass zanginterpretatie met Renée van Wegberg

Wil jij werken aan de geloofwaardigheid van je performance of heb je moeite met het zingen van bepaalde noten? Dan is deze masterclass precies wat jij nodig hebt.

Op 15 april geeft musicalster Renée van Wegberg een masterclass zanginterpretatie bij The M Project voor jongeren en volwassenen. Renée speelde hoofdrollen in Nederland en Duitsland en was te zien in de musicals Annie, We will rock you, Joseph and the amazing technicolour dreamcoat, Wicked, Urine town en Tick tick boom.

Enkele jaren geleden heb ik Renée zien werken met mijn studenten en ik was erg onder de indruk van haar manier van lesgeven. De studenten werden actief betrokken bij haar masterclass en ze wist uit iedereen iets bijzonders te halen. Ik vind haar als docent een enorm talent en daarom hebben wij haar gevraagd naar Arnhem te komen”, – Gerard Baars.

Meer informatie: http://www.themproject.nl/site.php?cat=a

Lees ook:Renée van Wegberg verwacht kindje
Lees ook:Video: Perspresentatie Tick Tick Boom!
Lees ook:John Vooijs en Renée van Wegberg in Tick, Tick, Boom!
Lees ook:Joke de Kruijf luidt tweede serie Musical 2.0 workshops in
Lees ook:Interview met Renée van Wegberg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>