Laatste voorstellingen A Chorus Line in april

Van donderdag 6 april tot en met zondag 9 april zijn de allerlaatste voorstellingen van de met prijzen overladen succesmusical A Chorus Line te zien in Koninklijk Theater Carré.
A Chorus Line laat zien wat je ervoor over moet hebben om je droom waar te maken. Zeventien danstalenten auditeren voor acht rollen in een Broadwayproductie en een plek in de spotlights. Als de regisseur de dansers vraagt zichzelf te laten zien, komen er aangrijpende, komische en indringende verhalen los. En uiteindelijk is daar dan die zinderende dansfinale met het wereldberoemde nummer ‘ONE’.

Edwin Jonker en Bettina Holwerda gaan de hoofdrollen spelen in de musical. Naast Edwin en Bettina staan er in A Chorus Line acteurs die momenteel succesvol zijn in het buitenland, zoals Fleur Jagt, Cassie en Leon de Graaf, Mike en ook acteurs die het verleden bij ons hun eerste stage-rol speelden, onder wie Esmee Dekker, Diana”. Verdere rollen zijn voor Peter van Dosselaar, Joke van Robbroeck, Eline Voorn, Sabine van Tiel, Oonagh Jacobs, Sarah Cremers, Jody Bhe, Leo-Alexander Hewitt, Micheal Konings, Roman Brasser, Kick Spijkerman, Martijn van Voskuilen, Benjamin Boer, Gijs Stallinga, Maria Hengst, Willemijn Maandag, Tessa Tuk, Jeroen Logghe, Yannick Plugers en Robin Smits.

Meer informatie en voor kaarten: http://www.dommelgraafencornelissen.nl/voorstelling/speellijst/11/2016/a-chorus-line

 

Lees ook:Hoofdrollen voor Edwin Jonker en Bettina Holwerda in A Chorus Line
Lees ook:Componist A Chorus Line, Marvin Hamlisch (68), overleden
Lees ook:Grease onthult meer castleden
Lees ook:Ook Tommie Christiaan en Tony Neef in Musicals Gone Mad
Lees ook:Céline Purcell vaste vervangster Chantal Janzen in ‘Wicked’!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>