Extra voorstellingen van De Marathon in het nieuwe Luxor Theater!

De Marathon is nog langer te zien in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam! Hoofdrolspeler John Buijsman maakte dat bekend nadat hij gisteren het startschot gaf van de 37ste editie van de NN Marathon Rotterdam. Ook de andere hoofdrolspelers waren speciaal voor de marathon naar Rotterdam gekomen. Door de blijvende vraag naar kaarten is De Marathon nog eind april, heel juni en begin juli te zien in Rotterdam.
Startschot
In het kanariegeel/roze Marathonshirt gaf acteur John Buijsman gisteren, samen met Burgemeester Aboutaleb, het startschot van de 37ste editie van de NN Marathon Rotterdam. “Van de 42 kilometer en 195 meter loop ik vandaag zeker de 195 meter” liet Buijsman met een glimlach weten.

Aanmoedigen
Bij het 10 kilometerpunt werden de marathonlopers gisteren aangemoedigd door de hoofdrolspelers uit de voorstelling. De honderden lopers die in een Marathonshirt de 42 kilometer volbrachten kregen een extra warm onthaal.

Lees ook:De Marathon: start repetities
Lees ook:Musical De Marathon feestelijk in première in het nieuwe Luxor Theater Rotterdam.
Lees ook:Extra shows voor musical De Marathon in Rotterdam
Lees ook:Lucretia van der Vloot haar eerste musicalrol in De Marathon
Lees ook:Nicolette van Dam voor het eerst als Juf Darbus! (zie foto)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>