Naomi Walschot als Sippe Suus in Urinetown de Musical

Komend seizoen zal Naomi Walschot te zien zijn als Sippe Suus en Secretaresse van Reinhart W. Kleinhart in de musical Urinetown van Joint Venture Productions. Daarnaast zal Naomi de rol van Dancecaptain op zich nemen.
Studie
Tijdens haar middelbare schooltijd volgde Naomi buiten schooltijd de 5 O’Clock vooropleiding van het AHK. De vooropleiding maakt deel uit van de Academie voor Theater en Dans van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK) en richt zich op jonge getalenteerde dansers tussen de 11 en 21 jaar en is de meest veelzijdige, allround vooropleiding voor hedendaagse dans die er in Nederland is. Na deze vooropleiding besloot Naomi verder te studeren aan het AHK en volgende maand studeert Naomi af aan de UC Jazz Musicaldansopleiding. Tijdens haar studie volgde ze lessen bij o.a. Ad van Dijk, Marco Braam, Gerleen Balstra en Melise de Winter. Daarnaast heeft ze workshops gevolgd bij Eddy Habbema, Paul Eenens en Scott Alan.

Theater
Naomi was afgelopen seizoen te zien in de productie ‘HAIR’ van Stage Entertainment, als lid van het ensemble en on stage swing.  te zien in de productie ‘HAIR’ van Stage Entertainment, als lid van het ensemble en on stage swing. Tijdens haar opleiding speelde Naomi twee eindvoorstellingen genaamd: ”Rats love on no evil star” onder begeleiding van Karina Holla en de voorstelling ”OOOOOOOO” in samenwerking met choreograaf Guilio d’Anna.

Lees ook:Op zoek naar Mary Poppins: Willemijn
Lees ook:Understudy van de week: Daphne Denters
Lees ook:Nieuw theater in Hamburg van Stage Entertainment
Lees ook:Love Never Dies komt naar Hamburg
Lees ook:‘Mary’s’ Rosalie, Simone en Willemijn in ‘Petticoat’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>