Jim Bakkum en Romy Monteiro in Musical meets Opera

Op 10,11 en 12 november 2017 presenteert het Rotterdams Philharmonisch Orkest in de Doelen in Rotterdam de derde editie van Musical meets Opera. Dat Jim Bakkum en Romy Monteiro deel uit maken van deze editie, werd vandaag bekend gemaakt door het Rotterdamse orkest.Musical Meets Opera staat dit jaar in het teken van ‘onverwachte liefde’. Aan de hand van dit thema passeren de mooiste musicalsongs en operafragmenten de revue. Naast Jim en Romy zingen ook Karin Strobos (mezzo sopraan), Peter Bording (bariton) en Aldo di Toro (tenor) de sterren van de hemel, onder begeleiding van het voltallige Rotterdams Philharmonisch Orkest.

De ‘beauty’ die verliefd wordt op ‘the beast’, de ballerina die verliefd wordt op het spook en de liefde tussen Radames en Aïda: liefde uit onverwachte hoek vormde de basis voor vele succesvolle musicals en opera’s. Denk bijvoorbeeld aan musicals als Phantom of the Opera, Miss Saigon, Beauty and the Beast en opera’s als Carmen en Aïda. Welke musicals en opera’s een plek krijgen in de voorstelling, blijft nog even geheim maar met Romy Monteiro als één van de solisten zal het verhaal van de zangeres die verliefd wordt op haar bodyguard uiteraard niet ontbreken.

Net als de vorige editie belooft ‘Musical meets Opera – Onverwachte liefde’ weer een avond vol grote emoties én een feest der herkenning te worden.

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop: https://www.rotterdamsphilharmonisch.nl/nl/concerten/musicalmeetsopera

Lees ook:Rotterdams Philharmonisch Orkest presenteert: Best of Musical & Opera
Lees ook:WINNEN!! Vrijkaarten voor Best of Musical & Opera met oa Simone Kleinsma en Linda Wagenmakers!
Lees ook:Linda Wagenmakers en Terence van der Loo bereiden zich voor op Best of Musical & Opera
Lees ook:WINACTIE!! Win twee vrijkaarten voor Musical Meets Opera op 6 oktober!
Lees ook:Cast Musical meets Opera uitgebreid met Carolina Dijkhuizen en Gino Emnes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>