Musical Soof in 2018 in het theater!

Soof veroverde in 2013 de harten van Nederland in de bioscoop en ook in 2016 was Soof wederom de meest populaire en succesvolle Nederlandse speelfilm van het jaar. Nu is ze terug en dit keer in het theater! In november 2018 gaat de nieuwe originele Nederlandse musical Soof in première.

De musical is gebaseerd op de gelijknamige romantische komedies uit 2013 en 2016. Lies Visschedijk speelt in de films de rol van Soof, ook spelen Fedja van Huêt en Dan Karaty mee. Het tweede deel kwam begin december uit en draait nog in de bioscoop.

Voordat het zover is dat de musicalversie te zien is, krijgt het publiek in het Chassé theater exclusief de kans om getuige te zijn van de  speciale workshopvoorstelling. Dit wordt een kleinschalige laboratorium voorstelling middenin het creatieve  ontwikkelingsproces  van de musical. Zij zien en beleven de allereerste versie van Soof de musical en aan de hand van de reactie, mening en ervaring, wordt de musical weer door de makers onder handen genomen.

Zie voor informatie en data van de workshops: https://www.chasse.nl/theater/programma/soof-de-workshop

 

Lees ook:Maike Boerdam hoofdrol in Soof de Musical
Lees ook:Ongekend voordelig naar het theater in het weekend van 15, 16, 17 januari 2016
Lees ook:Joke de Kruijf societyvrouw van het jaar
Lees ook:Heerlijk Duurt Het Langst krijgt voorstelling in Carré
Lees ook:Tournee Sprookjesboom de Musical: een wonderlijk muziekfeest van start

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>