Extra shows voor musical De Marathon in Rotterdam

Al meer dan 45.000 bezoekers bezochten de voorstelling in Rotterdam De Marathon in het nieuwe Luxor Theater.  De succesproductie over de vier Rotterdamse garagemonteurs is nog twee weken extra te zien tussen 5 en 16 september 2017 in het Nieuwe Luxor Theater.

Vanaf augustus hebben we een nieuwe garagemonteur. Noël van Santen, bekend van onder andere het duo Schudden, is vanaf 29 augustus te zien in De Marathon. Noël trekt de hardloopschoenen aan van Kees, één van de vier Rotterdamse garagemonteurs. Deze rol wordt nu gespeeld door Michiel Nooter die volgend seizoen te zien is in de toneelvoorstelling Het Achterhuis.

Voor Noël is het zijn eerste rol in een musical. “Na een afwijzing ooit op de Kleinkunstacademie en het kleine trauma dat ik daar aan over heb gehouden kijk ik er ontzettend naar uit om te gaan spelen in De Marathon en het voor mij nieuwe genre musical te gaan ontdekken!”, aldus Noël.

De voorstelling is gebaseerd op de bekende film De Marathon. Verantwoordelijk voor de regie van de voorstelling is Job Gosschalk, bekend van Alles is Liefde en ‘t Schaep met de 5 Pooten. De liedteksten zijn gemaakt door Thomas Acda. De Marathon is een ontroerend verhaal vol humor over vriendschap, liefde en de sores van vier underdogs met het hart – maar vooral de tong – op de juiste plek.

De Marathon is nog tot en met 9 juli te zien in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Na een korte rustpauze rent de cast vanaf 29 augustus verder door het hele land. De laatste voorstelling is op zondag 26 november te zien in het MartiniPlaza Theater in Groningen.

Zie speellijst voor overige theaters http://www.de-marathon.nl/speellijst

Lees ook:Musical De Marathon feestelijk in première in het nieuwe Luxor Theater Rotterdam.
Lees ook:Extra voorstellingen van De Marathon in het nieuwe Luxor Theater!
Lees ook:De Marathon: start repetities
Lees ook:Lucretia van der Vloot haar eerste musicalrol in De Marathon
Lees ook:Hofpleintheater brengt zeemansklassieker ‘Ketelbinkie’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>