Linda Wagemakers, Jeffrey Italiaander en Filip Bolluyt in Urinetown

Acteurs Linda Wagenmakers, Jeffrey Italiaander en Filip Bolluyt spelen de hoofdrollen in een nieuwe Nederlandse versie van de hitmusical Urinetown.Voor Bolluyt is het een heel bijzonder project. De acteur, die onder meer bekend werd dankzij rollen in GTST en Goudkust, viert met Urinetown zijn veertigjarig jubileum.

Dat maakte producent Joint Venture Productions afgelopen zaterdag bekend. De satirische musical vertelt over een grauw stadje waar water schaars is. Daarom zijn privétoiletten verboden en het boosaardige bedrijf dat wc’s exploiteert, floreert door torenhoge toegangsprijzen te vragen. Een klein groepje inwoners pikt dit niet meer en komt in opstand.

De nieuwe Nederlandse versie van Urinetown is vanaf 15 september in de Nederlandse theaters te zien.

Lees ook:Repetities Urinetown de Musical van start!
Lees ook:Ook Jamai Loman in Urinetown
Lees ook:Preview: Urinetown
Lees ook:Video: Adolf Hitler schittert in De Producers
Lees ook:Roberto de Groot en Suzan Seegers worden Ollie B. Bommel en Tom Poes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>