Lone van Roosendaal in vakjury Amateur Musical Awards

Musicalster Lone van Roosendaal neemt dit jaar zitting in de vakjury van de Amateur Musical Awards. Zij gaat naast collega René van Kooten, producent Hans Cornelissen, castingdirector Marianne van Wijnkoop en voorzitter Jacques d’Ancona de nominaties en prijzen verdelen, maakte de organisatie vandaag bekend.

De uitreiking van de Amateur Musical Awards vindt maandag 20 november voor de derde maal plaats, in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Meer dan tachtig amateurproducties uit heel Nederland zijn ingezonden. Uit deze groep zijn twintig titels geselecteerd met 275 acteurs die genomineerd kunnen worden. Stichting Amateur Musical Nederland wil met de uitreiking het amateurtoneel in Nederland onder de aandacht brengen.

De nominaties worden 6 september bekendgemaakt.

Lees ook:René van Kooten maakt vakjury Amateur Musical Awards 2016 compleet
Lees ook:Video: Kim-Lian en Chantal verbaasd over uitslag Musical Awards
Lees ook:Amateur Musical Awards in 2014
Lees ook:Nieuwe vakjury en bestuursleden Musical Awards
Lees ook:Hans Cornelissen in vakjury Amateur Musical Awards

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>