Repetities Fien & Teun – Feest op de boerderij! gestart

Vandaag zijn de repetities voor de nieuwe, oer-Hollandse familievoorstellingFien & Teun – Feest op de boerderij!’ van start gegaan. In de studio van Van Hoorne Entertainment werd met de cast en crew een enorme taart aangesneden als startsein van de repetitieperiode. De swingende familiemusical zal vanaf zaterdag 7 oktober te zien zijn in de theaters door heel Nederland.

Fien en Teun zijn een vrolijk boertje en boerinnetje die al spelend het Hollandse landleven ontdekken. Dagelijks zijn zij te zien bij RTL Telekids en vanaf oktober in het theater. In de muzikale theatervoorstelling ‘Feest op de boerderij!’ beleven Fien en Teun avonturen op de boerderij met hun vriendjes Sebastiaan het Varken, Rosa de Koe en Pim de Hond.
Sita Vermeulen, die inmiddels diverse musicals op haar naam heeft staan, zal de rol van vertelster vertolken in deze interactieve familievoorstelling. Samen met Fien en Teun leert ze de jongste theaterbezoekers en hun ouders van alles over dieren, de natuur en het Hollandse boerderijleven.

Deze vrolijke, leerzame voorstelling vol humor is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en is een productie van Van Hoorne Entertainment.
Fien & Teun – Feest op de boerderij! is te zien in het theater van 7 oktober 2017 t/m 6 mei 2018.

Lees ook:Repetities Hans & Grietje De Musical gestart
Lees ook:Pipo in 2017 in Julianatoren
Lees ook:Repetities Rapunzel De Musical van start!
Lees ook:Rapunzel De Musical in première
Lees ook:Open repetitie Suske en Wiske De Musical –De Circusbaron

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>