Fletcher uit The Bodyguard op 13-jarige leeftijd overleden

Vandaag kwam het trieste bericht dat Carlos Veenstra is overleden. Carlos behoorde tot de kindercast van The Bodyguard en speelde afwisselend de rol van Fletcher, de zoon van Rachel Marron. Carlos is slechts 13 jaar geworden. Wij wensen de familie en vrienden van Carlos heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Lees ook:Musical over het leven van Willy Alberti?
Lees ook:Grease-actrice Annette Charles (63) overleden
Lees ook:Carolina Dijkhuizen in musical Bodyguard
Lees ook:Willeke Alberti in ‘De Jantjes’
Lees ook:Peter Lusse is de Dikke Controleur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>