Première voor Tommie Christiaan 17 januari als Emilio Estefan in On Your Feet!

Tommie Christiaan speelt op woensdag 17 januari zijn officiële première als Emilio Estefan in On Your Feet! in het Beatrix Theater in Utrecht.

In On Your Feet! spelen Jim Bakkum en Tommie Christiaan afwisselend de rol van Emilio Estefan naast Vajèn van den Bosch als Gloria. De musical is op zondag 29 oktober 2017 in première gegaan en deze voorstelling werd gespeeld door Jim Bakkum.

Verhaal
De feelgood musical On Your Feet! vertelt het hartverwarmende, waargebeurde verhaal over de liefde, afkomst en ambitie van twee mensen die geloofden in hun talent, hun dromen – en in elkaar. Samen werden zij een internationale sensatie: Emilio en Gloria Estefan. De jukebox musical bevat alle Latin popsongs die Gloria Estefan bekend hebben gemaakt, zoals Conga, Get On Your Feet en Rhythm is Gonna Get You.

Met zeven Grammy Awards en meer dan 100 miljoen verkochte albums wereldwijd, is Gloria Estefan de meest succesvolle Latin cross-over artiest in de geschiedenis van de popmuziek. Gloria heeft 38 Billboard nummer 1 hits op haar naam staan en heeft vele prijzen en onderscheidingen ontvangen in haar carrière. Zo heeft ze een ster op de Hollywood Walk of Fame, is ze opgenomen in de Songwriters Hall of Fame, werd ze verkozen tot BMI Songwriter of the Year, won ze een American Music Lifetime Achievement Award, een MTV Video Music Award, twee ACE Awards en meerdere Billboard Awards voor haar vele hits.

Emilio Estefan is muzikant, songwriter en muziek-, televisie-, en filmproducent. Hij is niet alleen verantwoordelijk voor de succesvolle carrière van zijn vrouw Gloria, maar ook voor die van artiesten als Shakira, Ricky Martin, Jennifer Lopez, Marc Anthony en Jon Secada. Op zijn CV staan maar liefst 19 Grammy Awards, wat Emilio tot één van de meest succesvolle producenten in de muziekindustrie maakt.

Na succesvolle try-outs in Chicago ging On Your Feet! op 5 november 2015 in première op Broadway. De regie is in handen van Jerry Mitchell, die eerder ook Kinky Boots regisseerde. De choreografie is verzorgd door Sergio Trujillo, hij was ook verantwoordelijk voor de choreografie van onder andere Jersey Boys. Het script is van de hand van Alexander Dinelaris, die eerder het script van The Bodyguard schreef.

Wil jij graag weten welke Emilio er tijdens een voorstelling op het toneel staat in de maand januari? Check dan even het speelschema op https://www.musicalweb.nl/speelschema-januari-van-jim-bakkum-en-tommie-christiaan-in-on-your-feet-8755

Lees ook:Première On Your Feet!
Lees ook:On Your Feet! vanaf oktober te zien in het Beatrix Theater Utrecht
Lees ook:Emilio en Gloria Estefan aanwezig bij première On your Feet!
Lees ook:Ook Tommie Christiaan in On Your Feet!
Lees ook:Jim Bakkum wordt Emilio Estefan in On Your Feet!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>