Laatste familieleden The Addams Family zijn bekend

TEC Entertainment maakt vandaag bekend dat de laatste familieleden van The Addams Family zijn gevonden. Tony Neef, Marjolein Teepen, Martijn Vogel, Irene Kuiper en Raymond Paardekooper maken de macabere familie compleet, naast de eerder aangekondigde Pia Douwes en Johnny Kraaijkamp jr.

Tony Neef speelt in The Addams Family de rol van Fester, ooit opgegraven door zijn familie en sindsdien springlevend. Houdt van vissen en dynamietexplosies en kan volop genieten van een stevige hoofdpijn. Heeft het excentrieke vermogen om met zijn bizarre fysiek elektriciteit op te wekken, dus als hij een gloeilamp in zijn mond stopt, dan geeft die licht… Tony Neef brak door in 1996 met zijn hoofdrol in de musical Miss Saigon en speelde sindsdien in talloze musicals, onder andere in Beauty and the Beast en de titelrol in de musical Sonneveld.

Tweevoudig Musical Award winnares Marjolein Teepen zal de rol van dochter Wednesday Addams vertolken. Marjolein speelde in talloze musicals en was onlangs nog te zien in de musical Sweeney Todd. Wednesday Addams is de ultieme ‘Princess of Darkness’. Ze speelt met onthoofde poppen, is handig met de kruisboog en houdt ervan om haar broertje liefdevol te martelen. Voelt zich vooral op haar gemak in de donkere lichtdichte kerkers onder het huis.

Martijn Vogel is op dit moment te zien in de musical Was Getekend Annie M.G. Schmidt en speelt in The Addams Family de rol van Pugsley Addams, Pugsley is er dol op gemarteld te worden, steelt graag verkeersborden, waarna hij zich in de bosjes verstopt en stilletjes geniet van het prachtige geluid van botsende auto’s. Maakt miniatuur guillotines, houdt van veelpotige spinnen en zijn troeteldier, de octopus Aristoteles.

Irene Kuiper is Oma Eudora en zij was tot voor kort op het toneel te zien als Edith Piaf in de door haar zelf geproduceerde muziektheatervoorstelling in In bed met Dietrich en Piaf. Oma Eudora woont al jaren lang op zolder bij de familie Addams. Niemand weet haar leeftijd, laat staan wiens moeder ze nou eigenlijk is. Worstelt graag met krokodillen en brouwt magische drankjes met allerlei ‘natuurlijke’ ingrediënten.

Raymond Paardekooper was de afgelopen twee jaar te zien in Soldaat van Oranje. Lurch is sinds mensenheugenis de butler van de Addams Family, is trots op zijn werk en ziet er altijd netjes gekleed uit. Speelt orgel en klavecimbel. De hand Thing is zijn allerbeste vriend en met haarbol Cousin It mag hij graag een potje klaverjassen.

Vorige maand werd al bekend gemaakt dat het creatieve team van de nieuwe Nederlandse versie van The Addams Family wordt aangevoerd door regisseur Paul Eenens, choreograaf Stanley Burleson, vertaler/bewerker Jon van Eerd en West End musical director Dave Keech.

De nieuwe Nederlandse bewerking van The Addams Family is in theaterseizoen 2018 – 2019 te zien Schouwburg Hengelo, Luxor Theater, Schouwburg Orpheus, World Forum The Hague, MartiniPlaza Groningen, ChasséTheater, Parkstad Limburg Theaters, Schouwburg Amphion en RAI Amsterdam.

De kaartverkoop voor de voorstellingen van The Addams Family start op woensdag 24 januari 2018 om 20.00 uur via www.theaddamsfamily.nl

Lees ook:Johnny Kraaijkamp naast Pia Douwes in The Addams Family
Lees ook:The Addams Family naar Broadway
Lees ook:Cast musical ‘Sonneveld’ bekend
Lees ook:Tony Neef en Mariska van Kolck in ‘Sonneveld’
Lees ook:Meer hoofdrollen bekend voor The Sound Of Music

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>